Kurt, van 1971, geboren en getogen in een kleine gemeente in Zuidoost Limburg. Altijd al gepassioneerd geweest door reizen. De camion voorbereiden, onderweg fit houden en het navigeren, zijn tijdens het reizen, zijn belangrijkste bijdragen.

 

Cindy, van 1974, ook van de Limburg en eveneens gepassioneerd door reizen. Verantwoordelijk voor al het papierwerk en het filteren van de soms te enthousiaste plannen tot iets uitvoerbaars. Als we op reis zijn, zoekt zij onze overnachtingsplaatsen uit en slaagt ze er iedere keer weer in, om met plaatselijke ingrediënten, een overheerlijke maaltijd tevoorschijn te toveren. En als het onderweg al eens tegen zit, weet ze altijd weer de moed erin te houden.

 

Al reizend, proberen we samen zoveel mogelijk tijd door te brengen. De bestemming is niet zozeer het doel, het is vooral het samen onderweg zijn en genieten van al dat wat ons pad doorkruist. We proberen te leven onder het moto, je kunt beter spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt, dan van de dingen die je niet gedaan hebt.

 

Onze trouwe viervoeter Mavro is er jammer genoeg niet meer bij, die is in volle covid tijden, aan zijn laatste grote reis begonnen.

Over Ons