We touren een drietal dagen rond in Limburg, waarbij we Oudsbergen, Lanaken en Borgloon aandoen.

Paasweekend Apr 23

Je moet niet altijd ver reizen om mooie plekjes te ontdekken of verlangen naar wat er achter de horizon ligt. Ook in onze eigen regio zijn er zoveel plaatsen waar je kan genieten van de natuur. We trekken daarbij het liefst onze wandelschoenen aan, om nieuwe paden te verkennen, frisse lucht op te snuiven en te genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft.

Hieronder vind je een aantal van die kleinere trips terug, waarbij de meest recente bovenaan staan.

Normandië was een regio in Frankrijk die we nog niet bezocht hadden. We doen onder andere de plaatsen Équihen, Tréport en Vieil-Hesdin aan. We zijn wel niet helemaal doorgereden tot aan de beroemde stranden van de Tweede Wereldoorlog. Daar was onze tijd helaas iets te beperkt voor. We overnachten afwisselend op boerderijen uit de France Passion gids en camperplaatsen die we vinden op de Park4night-App. Eindigen doen we onze trip op een kleine camperplaats in het Pajottenland.

Normandië Nov 22

We trekken in een negental dagen doorheen Luxemburg en de Eifel. Hierbij doen we de plaatsen Berdorf (LU), Deuselbach, Stiphausen, Mörsdorf en Mayschoss aan.

Luxemburg - Eifel Jul 22

De motortrip naar Corsica was jammer genoeg in het water gevallen omwille van het slechte weer. Hierdoor waren we vroeger thuis dan gepland en hadden we nog wat verlof over. Bij thuiskomst, de moto's in de garage geparkeerd, snel de camion ingepakt en de dag nadien alweer vertrokken richting Zeeland. Hier verblijven we iets meer dan een week en genieten we vooral van de rust.

Zeeland Apr 22

Onze eerste trip van het jaar. Het is wel nog behoorlijk fris, maar het zonnetje schijnt en meer moet dat niet zijn. We trekken voor een drietal dagen naar de Hoge Venen.

Hoge Venen Feb 22

Met wapenstilstand nemen we een paar dagen extra verlof, waardoor we kunnen profiteren van een lang weekend in de Eifel.

Eifel Nov 21

In het pinksterweekend worden we uitgenodigd door Patrik om deel te nemen aan het Saurer treffen. Het wordt een gezellig samenzijn tussen vertrouwde en vaak ook nieuwe gezichten. Het is een bont gezelschap met de meest uiteenlopende voertuigen. Het deed deugd om nog eens samen te komen na al de corona perikelen.

Saurer Treffen Mei 21

Na een lange periode van regen, wordt er eindelijk een zonnig weekend voorspeld. We trekken naar Schalkhoven, een kleine Haspengouwse gemeente, grenzend aan de fruitstreek. Hier verblijven we twee dagen en genieten van de zon, een mooie wandeling en we kunnen onze BBQ nog eens aansteken.

Bloesemweekend Apr 24

Door de herstelling van de remmen, heeft de camion toch bijna een maand stil gestaan. De hoogste tijd dus, om opnieuw een uitstap te doen en te testen of alles nog naar behoren werkt. We boeken een mini camping net over de grens met Nederland, meer bepaald in de gemeente Eersel. Van hieruit doen we een wandeling en halen onze plooifietsen nog eens boven. De remmen doen het by the way prima, na drie dagen nog altijd meer dan 6 Bar :-).

Weekend Eersel Mar 24