Dagtrips

Als het weer wat meezit, proberen we er met de moto's op uit te trekken. Hieronder vinden jullie een aantal van deze dagtrips terug. We doen er wel meer, maar we vergeten onderweg wel eens foto's te trekken of de trips zijn zodanig kort, dat ze niet de moeite zijn om hier te vermelden. Bij iedere trip staat er een link naar RouteYou, waar jullie de route kunnen downloaden. De routes hebben we niet allemaal zelf uitgevonden en zijn dan ook vaak een samenraapsel van routes die we op het internet gevonden hebben. De nieuwste verslagen staan bovenaan in de lijst.

Ardennen Mei 21

Herbeument Mar 21

Dahlem Mar 21

Doel Feb 21

www.routeyou.com

De route was van thuis uit 421 Km. Dit was de eerste keer dat we zo een lange trip deden op één dag. Het was zeker en vast pittig, maar de mooie route maakte alles goed. Zeer gevarieerd en verrassend, een absolute aanrader.
Het eerste stuk is ook een mooie doorgang, om snel binnendoor naar de Ardennen te rijden.

www.routeyou.com
www.routeyou.com

Deze route hebben we in mei gereden. Het eerste stuk tot in Luik, zijn we via de autostrade gereden. Vanaf dan zijn het enkel nog kleine binnenwegen. Je passeert Elsenborn, Nidrum en het meer van Bütgenbach. Een mooie eendagstour.

Deze route hadden we samengesteld via TomTom. Route was oké, maar op grote delen van het traject waren er snelheidsbeperkingen van 50 Km/Hr. Het traject op zich was wel mooi. We hebben in totaal 250 Km gereden.

www.routeyou.com